fredag 2 juli 2021

Semesterutflyckter vid västkusten

 

Fick "Sagan om ringen vibbar" av denna ansiktsstaty som står och speglar sig i kanalen som rinner igenom Trollhättan. Trollhättan var just den plats där denna Marksénska familj spenderade sina sovande stunder under denna semestertripp. Ja några vakna också för den delen. 


Många (om inte alla) av stadens lekparker har vi besökt och lekt runt i. Denna "SkrotNisses lekpark" var en favorit. 



Den varma luften i staden gjorde att vi tog oss ett välbehövt dopp i en sjö på vägen mellan Trollhättan och platsen där min svåger bor. 

Det hade regnat lite och traktens alla sniglar letade sig fram på stigen ner till sjön. Minstlillan skuttade runt som en galning och ville ta hem dem ALLIHOP, ty kompisen Gottfrid hade en snigelsamling i en hink hemma och det ville minsann även hon ha. Tyvärr var det inget som något av hennes föräldrar önskade så med besvikna och ledsamma toner vinkade hon adjö till alla nyfunna snäckbeklädda vänner. 


Min svägerska har en mamma som har en stuga ute vid havet vid den underbara västkusten. Dit tog hon med oss en dag och barnen fick för första gången i sitt liv testa att fiska krabba. SÅ kul. 



Själv vandrade jag i väg och förlorade mig själv i snäckhimlen. 




Promenad i Lysekil. 


Extra fint var det i den äldre delarna av stan. 











Dagen avslutades med mumsig glass. Ett måste i sommartider. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar