tisdag 25 maj 2010

det närmar sig..

Härligt! Det är så här sommarn ska vara. En lång tid med sol och värme och sedan någon enstaka dag med regn. Det skulle förvåna mig om sommarnen skulle fortsätta så här, men man kan ju alltid hoppas.

Nu börjar köket faktiskt se ut som ett kök. Bänkskivorna är på plats, sockeln (är inte med på denna bild) börjar nästan sitta där de ska och kyl och frys står där de ska stå :) Det som saknas nu är att sätta upp vitrinskåpet, kakla, skicka in skåpluckorna på omlackering, slipa och måla golvlisterna, bygga skafferi, dra el och sätta upp taklisterna. Det är ju endel som är kvar (det brukar dessutom alltid tillkomma en massa elände ;P) men det känns inte alls omöjligt. Kaklet ska Robin få hjälp av Anders Gustavsson att sätta på rätt plats på fredag. elen ska min ärade morfar komma och dra och vi har redan tagit kontakt med ett företag som lackerar om skåpluckor. Resten känns ju inte helt oöverkomligt..

Måste få skryta lite över min käre make. Det är kanske inte många (..Marksénare ;P) som tror det, men jag har skaffat mig en riktigt händig make. Han är väl lite smålat ibland (vilket, måste jag erkänna även jag är och det är väl ibland inte någon vidare bra kombination), men när det gäller kan han klara av det mesta inom renovering. Bara han får fiffla på och kan få fråga om råd av personer som har mer erfarenhet brukar det för det mesta bli ett bra resultat.

Elias har fått sig två huvudbonader. Det blev ju så tvär varmt ute så jag fick svårt att klä min lille son på sin brunblonda knopp. ...Morbror Joels keps (1;a bilden) var ja nästan i största laget... Han blev en riktig cooling;

3 kommentarer:

  1. Härliga mössor! Om du inte är totalt upptagen av renovering dygnet runt kanske vi kan ses nåt nu i slutet av veckan? Emanuel och jag tar oss en liten Ånäset-semester - vi åker i eftermiddag. Har pluggat klart nu! :)

    SvaraRadera
  2. Looking good! Både kök och cooling ;]

    SvaraRadera
  3. Vad roligt! Självklart vill jag hinna med att träffas. Ska till min mormor någon gång under lördagen, annars kan jag nog när som helst.(..inte torsdag kväll förresten..)
    Åh så härligt att det är färdigpluggat!!

    SvaraRadera