onsdag 19 maj 2010

en lien uppdatering..

Oj,oj så lite tid man har över för denna burk... Här kommer i alla fall en kort resumé över vårt liv den senaste tiden:

Befinner mig till största delen av dagen utomhus. Det är så härligt att sommaren kommit! Och det bästa är att jag kan vara ute och njuta av den så mycket jag vill. Behöver inte vara instängd på ett jobb och sitta och sukta och längta ut. Nej jag är fri och ledig och kan spendera hela dagarna med min härliga son ute, inne..var jag helst vill :D

Vi har har hör och häpna arbetat i huset. Det har faktiskt hänt en och annan sak där. Både bakslag och framsteg. Nu ska vi inte prata tråkiga nederlag här så vi tar endast de positiva. Köket börjar faktiskt mer och mer likna ett kök. Robin har jobbat rätt så mycket och har inte så mycket tid över, men han har ändå hunnit en bit.
Jag håller på att måla golvlisterna till sovrummet. När det är klart är faktiskt det rummet nästan helt färdigt att flytta in i, SCHIIIIHOOOO!!!

Så här blev Lars och Robins diskho resultat.

Har fixar lite inne på lilltoan. Det blir trångt, men he får duga :)

Elias gör små framsteg varje dag. Det är bara så svårt att komma i håg dem alla. Har har återgått från att sovit en gång till att sova två gånger på dagen. Det känns som ett nederlag. Han kunde sova ibland i fyra mitt på dagen. Vilket var perfekt för jag och Robin att kunna arbeta ostört i huset. Nu sover han nästan inte ens en timma i stöten. Aja, sånt är livet. Han är i alla fall underbar att få umgås med.
Elias stor trivs med sommaren. Han har fått ligga ute (i skuggan förstås) alldeles naken och det såg verkligen härligt ut.

Elias i sin nya sommar hatt som mormor har sytt.

Annars händer det inte så mycket faktiskt. Vi bor fortfarande hos mamma och pappa, men jag hoppas att det inte är allt för länge kvar tills vi får njuta av vårt egna hem..

3 kommentarer:

  1. Å va kul att det går framåt för er... Jag längtar tills jag får komma och hälsa på i huset och det är lite mer färdigt än senast ;)
    /Sofia

    SvaraRadera
  2. Ja det känns jätte kul! Robin har (nästan) lovat att jag ska få flytta in i födelsedags present. Så vi får se, jag kanske tom kan ha ett litet kalas i huset :) i så fall är du inbjuden :D KRAM

    SvaraRadera
  3. Men det låter ju jätte härligt!
    Ja va kul, vet inte vart jag befinner mig då men e jag så att jag kan komma så kommer jag självklart, annars kommer jag på ett eget kalas senare... ;)
    Kram

    SvaraRadera