fredag 17 april 2020

Hemmavecka


Påsklovslediga dagar hemma med familjen. Jag önskar så att det kunde vara fler, men glad är jag ändå över den lyxen att kunna vara lediga hela hopen. Barnen blir förstås less på att "bara vara" hemma, men jag kan inte tänka mig något bättre just nu.



Lite pysslat påskpynt.




Det blir mängder av bakning då vi är "bara hemma". Storebror snodde ihop sin special hallon med rödvinbärs paj och tjejerna bakade en annan dag några blåbärsmuffins.



Egentligen hade vi planerat att bjuda hem Robins bröder med familjer att komma och bo hos oss några dygn under veckan. Något som våra ungar verkligen älskar så är det att få vara tillsammans alla åtta kusiner. Ju mer vi närmade oss denna vecka och alla nyheter och oro kring Corona ökade bestämde vi oss för att vår tanke inte var någon bra idé. Men för att inte göra ungarna allt för ledsna gjorde vi istället en tillsammanseftermiddag ute i den sköna vårvintern på vår gård.
Utelek, mat stekt på muurika och en hel massa fika.





Det är rörande att se dessa kusiner tillsammans.






Efter ett par timmar åkte alla hem till sitt igen och det blev bara vår lilla egna familj hemmavid.

Nu slutligen några bilder på något som min käre make fixat till, nämligen min frisyr. Jag har börjat störa mig mer och mer på mitt hår och frestats av tanken att raka av mig hela köret. Vågade inte riktigt hela vägen, utan bestämde mig för att använda mig av den snygga sidecut som min frisör Maritha gjort på mig för en tid sedan. Och ja så här blev det;






Så gruvligt skönt!! Perfekt frisyr att ha under sommarens varma dagar. Att bara kunna "knyta" upp håret på huvudet och arbeta i trädgården utan att ha det hängandes i vägen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar