fredag 24 september 2021

Förälskad i gammalt och nött

 

Sticker in mitt mellan alla marknadsbilder med några bilder från det "nya" i vårt vardagsrum. Nämligen detta tvskåp. Jag får små allergiska utslag av vita spånskivehopsatta möbler, inte i andra hem, men i mitt eget. Jag tycker bara inte om dem. Vårt tvskåp har varit just av sådant slag, men inte längre. Inte var det någon annan i min familj som tyckte att detta var helt nödvändigt, vilka tyckte att "den gamla" dög alldeles ypperligt. Då den bestod av endast öppna hyllplan, förutom en låda som gick att stänga, och ständigt besudlats av damm och diverse fula sladdar som for hit och dit, hade jag noll lust till att ha den kvar. Då det endast är jag som dammtorkar, gav det mig den stora rättigheten att byta ut möbeln. 

Kunde inte ha blivit bättre, enligt mig i alla fall. Passar ypperligt mot den nya tapeten. 

Möbeln är just nu beprydd med några olika fulfina ugglor. Den missmodiga där i mitten köpte jag i somras på Röda Korset i Trollhättan. 



Till köket har jag sedan en tid tillbaka haft ögonen öppna efter ett skåp med glasdörrar. Då skåpet helst inte ska vara djupare än 10 centimeter, har jag än så länge gått bet. Tills vidare satte jag upp denna lilla hylla istället. 

Ett tittskåp till min lilla samling av gamla förpackningar är vad jag önskar. När man har något som är så här fint vill man ju kunna titta på dem och inte ha dem bortstoppade. 



Dessa små näpna oöppnade förpackningar med hårnålar är mitt absolut senaste tillskott. SÅ fina! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar