tisdag 9 juli 2013

Åter hemma, åter bloggare.

Vackra stenar, synd att jag inte fick ta med dem hem.

Från vackra Turkiet till sjön med det inte ett så vackert namn, men ändå ack så vacker plats.

Utsikt från uteduschen

Och hon blötte och hon stötte..

Hej, hej! Här har ni mig igen.

Har funderat lite kring hur jag ska fortsätta med mitt bloggande. Ibland känns det som att det tar mer än vad det ger. Det är fånigt, men jag är så beroende av att höra vad ni där ute tycker och känner när ni kikar in. Ibland känns det som att jag bara sitter och skriver för mig själv. Vissa dagar känns bloggandet hur inspirerande som helst och andra dagar fattar jag inte varför jag över huvud taget ska fortsätta.
Det känns skönt att ha tagit en liten paus från bloggen för nu känner jag glädjen till den åter flöda. Under de dagar jag befann mig på Lappis (en kristen konferens) kom det fram personer till mig för att berätta att de läser min blogg. Personer som jag inte har någon aning om att de faktiskt läser den. Det gjorde mig glad.

Nu är jag i alla fall hemma i mitt Skogshägna igen, så skönt! Veckan i Turkiet var helt otroligt skön. Jag satt vid min bok nästan hela dagarna (läste tom ut hela 4 böcker, baxna inte de var faktiskt inte så tjocka) och njöt av att bara behöva rå om mig själv och min väninna. Johanna som är blond och snygg fick ta hand om flörtandet från turisttokiga turkar så jag slapp till och med det.
Jag lyckades faktiskt stänga av all längtan efter hemmet och mina barn. Kunde njuta av nuet, det som hände där hemma var ju ändå inget jag kunde göra något åt. Dock gick inte längtan efter Robin att helt stänga av. Hade gärna önskat att jag kunde ta med mig honom.

Veckan tog slut och jag fick komma hem till min man och fina barn. Den andra veckan njöt jag av den vackra naturen kring mina svärföräldrars sommarstuga och av alla mina vänner på Lappis en plats full av minnen.

Det kommer mer från mig vill jag lova :D Vi ses!


10 kommentarer:

  1. Härliga bilder, det ser otroligt skönt ut att ligga och bara ta det lungt på stranden, lite avis är man allt!

    (P.s Johanna må vara blond och snygg men du är minsann brunett och snygg! ;D )

    SvaraRadera
  2. Jättefina bilder!! Åh vad jag längtar tillbaka!

    Det handlade nog mer om att jag pratade tillbaka än att jag var blond ;) Snygga är vi båda två! ;)

    Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var en riktigt härlig vecka, drömmer mig ofta tillbaka till solstolen där på stranden. Vi får dra tillbaka någon gång :D

      Radera
  3. Glad du är tillbaka !! Har saknat dig ;) Härliga kontraster ...Turkiet o Inlandet =)
    Förstår dina känslor angående bloggandet. Visst vill man att folk ska läsa o blir uppmuntrade o nog är det alltid fler som läser än du tror ;) Sen tycker jag det är kul gå tillbaka de 6 år jag bloggat o läsa vad som hänt i livet. Skriver ju mest om vardagen men sticker in någon mer tankeväckande blogg då o då =) Har tänkte på att du påminner om Underbara Clara ! =) Bilderna, färgerna, stilen, det känslosamma, värderingarna osv. Båda har bloggar som gör mig glad men även får mig att reflektera då o då ;) Fortsätt vara den du är Underbara Petra ...vi är många som läser o umgås med dig genom bloggen ! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din uppmuntrande kommentar Mari! Det är så lätt att man glömmer att det faktiskt finns de som blir uppmuntrad av bloggen, trots att man faktiskt får höra det lite nu och då. Jag skulle bara så gärna vilja se på dem som läser och se hur de reagerar. Om de håller med eller ej, blir glada eller fundersamma. Blir lixom så nyfiken.

      Radera
  4. Gott att du är tillbaka! :)

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Jag har varit här inne och hälsat på i din blogg någon gång förut men jag har inte lämnat något "fotspår" efter mig. Jag gillar dina bilder i bloggen, jag blir lugn av dem, fina harmoniska biler. Jag vet att din man Robin jobbar inom UPL på Lappis och har sett era barn - de är så söta. Hoppas att du och familjen får en riktigt fin sommar.
    /Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj TACK Emma jag blir riktigt rörd av din kommentar. Hoppas på en bra sommar för dig med!

      Radera