torsdag 11 juli 2013

Blommor ute, blommor inne och kvällsljus







Det är väl ingen nyhet att jag blir väldigt lycklig av blommor, det är jag väl heller inte ensam om må jag tro.
Just nu har jag det så mysigt. Tv;n är avstängd (varför fastnar man så ofta vid den då det finns så mycket annat man kan göra som ger en mycket mer?) maken sitter och spelar på sin gitarr och jag sitter och bara njuter av det vackra ljuset i vårt hem. Det är så underbart att bo i Norrland med sitt kvälls och nattljus.

Den vita kannan med blått mönster har jag hittat i en bod hos min farmor och farfar. Den är gammal och nött och går inte längre att ha saft i, men för blommor passar den perfekt.

Ett boktips;
Jag har köpt en bok som heter Fester med rester som jag tycker är så härlig att sitta och läsa i och suga åt sig av all den kunskap av mat som den innehållet. Vi slänger på tok för mycket mat och den ger många bra tips på hur man istället kan använda sig av sina rester istället för att slänga dem. Läs den, den är riktigt bra!

När man vill fota måste man ha framme kameran nästan jämt så man hinner med att fånga stunden. Ljuset gör så mycket för en bra bild. Det är bara det att solen rör på sig lite hela tiden och lyser olika starkt beroende på vilken tid på dygnet det är.
Jag lyckades vara i vardagsrummet just då solen lyste så vackert in genom ett av fönstret på min gamla docka Camilla som sitter på barnens lekbord. Se så också häftigt mönster det blir på väggen av gardinens skugga. Bara några få minuter senare hade solen flyttat sig till en helt annan plats. Hade jag kommit in lite senare hade jag missat det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar