söndag 2 juli 2017

Havet


Sommarens första strandhäng för vår lilla familj hände sig idag. Som jag har längtat. Lite bråk mellan akterna så där, men i det stora hela en fantastisk dag. Jag han till och med sitta ner en stund och läsa bok. Tyvärr blev det inget dopp för mig. Jag älskar nämligen känslan i kroppen då man får simma i lagom kallt vatten och sedan den där ljuva svala känslan som infinner sig i hela ens väsen när man klivit upp. Ja det är bra skön. Men det får bli en annan gång, sommaren har ju precis hunnit börja.







Då vi kom hem fick baren skölja av sig i badbaljorna på gården. Det kryper ju in sand lite var stans då man har befunnit sig på en sandig strand, så det är skönt att få tvätta av sig. 



Nu ska det visst regna några dagar framöver här hos oss. Kan ju vara rätt så bra det med. Husets inre har nämligen sunkat ner sig totalt och har stora städbehov. OCH så finns det ju en hel del renoveringsgrejer att göra. Längtar så jätte mycket efter att stora lillasysters rum ska bli färdigt.  Tänk om ändå jag och Robin kunde dela på oss och bli minst två personer till..

Hoppas att du får ha sköna dagar var än du befinner dig! KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar