söndag 25 augusti 2013

I skogen



Av en lång promenad blir man trött, tur det fanns många skogspallar längst stigen.
...och lingon förstås. :D

Nej det fanns inga flodhästar i vattnet, trotts att det ser så ut.

Hönsbär, inget vidare gott bär, men vackert.
Vi har haft en fantastisk helg med underbart umgänge och fantastiskt väder. En perfekt helg för att vara ute i skogen vid en liten sjö.
Barnen hade det riktigt roligt, ja lite bråk där emellan så klart, men det hör ju som till. Fnissade lite för mig själv då skogen fylldes av ljudet från gråt och skrik från tre små barn som samtidigt blivit ledsna. Så är det när man har barn, det är svårt att få en dag helt utan gråt.

Allt i naturen var (och är förstås) så vackert och jag kunde helt enkelt inte sluta fota.

Dock blev den ömma modern slagen med en pinne i hennes ena öga så helgen slutade med akuten. MEN förutom det har detta varit den bästa helgen på länge!



4 kommentarer:

  1. Åh, så fint. Å va roligt att höra dina ord om helgen, trots den tråkiga incidenten.

    Vi ser fram emot fler sådana dagar (utan olyckor dock) - det gör gott för själ kropp å ande att få vara ute i skogen... äta mat ute, njuuta av naturen. Och extra gott att få göra det tillsammans med underbara människor. Och att barnen också trivdes det märktes... sen blir man ju såklart trött av så mycke friskluft. KRAAAM

    SvaraRadera
  2. Vilka fantastiskta foton och det låter som en toppenhelg! SÅ otur med olyckshändelsen!! Hoppas att det gick bra iaf! Kram!/Linnéa H

    SvaraRadera
  3. Vill bara tacka för alla fina bilder som du berikat min sommar med! Fortsätt att ta med barnen ut i skog och mark. Det är frskt och sunt. De lär sej en massa om växter och djur. Skogen är så full av äventyr. (kanske lite väl äventyrlig för vissa mammor).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var länge sedan jag fick en MorEwa kommentar, det har saknats.
      Vad roligt att höra. Ibland blir barnen less på kameran , så jag försöker att lägga undan den lite då och då ;P Ja skogen är en riktigt bra plats för både ung som gammal! Ger styrka åt kropp och själ.

      Radera