tisdag 11 november 2014

Farsdag, 3 års firande och dagen efter.



I helgen har det varit farsdag och 3 årsdag firande i vårt hem.


Jag och storebror fixade fika på säng åt lilla far och födelsedagsbarnet. Här ligger pappan och lillan och beundrar det fina armbandet han fått av sina barn.


Jag blev så fånigt förtjust då jag hittade dessa två godisstrutar. Min man är inte av den sorten som gillar choklad, jag vet går det ens att förstå att det finns de som INTE gillar choklad?!? Ja sån är i alla fall han. Om man vill köpa godis i en lite finare förpackning till någon är det oftast choklad som erbjuds. Därför blev jag så glad då jag hittade dessa.


Tänka sig i somras då vi plockade hallon kom vi faktiskt i håg att styckfrysa de finaste hallonen.
Om man lägger alla hallon direkt i en burk fryser de ihop i en enda klump och man måste tina upp hela klumpen för att eventuellt kunna få ut ett och ett hallon för att kunna dekorera med. Ställer man istället de finaste hallonen på t ex en plåt, talrik eller bricka och låter dem frysa till i frysen så fastnar de inte ihop i varandra när man sedan lägger dem tillsammans i en burk.
I vår frys har det sedan i sensommars legat en burk där det med stor text stått "hallon till lillans 3-års tårta" på. Och ja, nu är de slut, hela bunten. MUMS så gott det är med vildhallon.

Idag har varit en sådan här dag som man går och städar efter sig själv. Jag kommer inte till något nytt utan bara städar upp det där som jag inte hunnit med i helgen.
Tvättkorgen som var full med ren tvätt plockas fram från att i stresstädandet blivit gömd i garderoben tills dess kalasandet är slut. Tvätten lades istället på rätt plats i garderoben. Disken som inte rymts eller inte går att köra i diskmaskinen efter helgen har blivit diskad och kalasprylarna har städats bort.
Det har helt enkelt varit en sådan dag som om man inte vetat hur det såg ut innan skulle man ha trott att jag inte gjort någonting över huvud taget..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar