måndag 17 november 2014

Vi går mot advent



Helgen har bestått av delvis jobb och delvis VAB (av febrig treåring). Nu har det även påbörjats lite adventspyntning. Jag måste erkänna att jag är så barnsligt förtjust i mina julpynt, mer än av något av mina andra materiella laster. Det kan ju bero på att de står framme en sådan kort tid av årets alla månader. Det känns så ledsamt varje år då de måste tillbaka ner i den mörka jullådan. Nu känns istället roligt att få plocka fram dem igen. Bara lite i taget förstås.

Dessa små fina ljusstakar är mig så kära. De är från Robins farmor. Köksgardinerna är nya (för mig) för i år. De har jag köpt på Röda korset och är bara sååå fina. Jag hade egentligen tänkt mig rödvitrutiga gardiner i köket, men då jag såg dessa blev jag genast omvänd.
Den fina snögubben i fönstret har storebror gjort på dagis. Att få blanda in barnens alster i inredningen är en ynnest.


4 kommentarer:

  1. Jättefina gardiner och ljusstakar! <3

    SvaraRadera
  2. Petra! Det ÄR INTE advent än! Här försöker man hålla sej i skinnet och så gluttar man in i ditt kök och blir såååå sugen på att ta fram den där gardinlådan. (tar nog de rödrutiga i köket i år)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa men jag vet :-D Mycket annat är jag duktig på som att inte äta semla före fettisdagen t ex, men just det då det gäller adventssaker så går det bara inte. Jag vill få njuta så mycket som jag bara kan av dem. MEN en sak jag aldrig gör, det är att tänka adventsljusstakarna före 1:a advent.
      Åh, rödrutiga! Det är ju alltid så fint :-D

      Radera