måndag 4 juni 2018

Fina presenter


Helgen sprang förbi och nu är vardagen tillbaka igen. Snart får barnen sommarlov och semestern är inte så långt borta. Vi längtar hela familjen efter sovmornar, vara vaken lång in på kvällen och lediga dagar. Men vi får bita i hop ett litet tag till, för än är vi inte där. I helgen blev jag som sagt så firad så det bara susar om det.


Dagen efter min födelsedag bjöd vi mina föräldrar och min yngsta bror på middag. Känner att vi är inne på det här med grillat i år. Förut grillade vi kanske högs tre gånger på ett helt år, nu är vi redan uppe i ett flertal gånger.



Fick så fina presenter. Tycker om att fota sånt jag tycker är vackert så jag passade på att fota lite av mina fina gåvor.


En uunderbar ljusstake tillverkad av de jag fick den av. Kan nästan inte förstå det, men jag fick då jättefina kaffekoppar av min man och min yngsta bror. Ja har länge suktat efter bersåkoppar och nu är de mina.



Min mamma är en fena på fina presenter. Fick denna ljuvliga ask med fyra noveller av Agatha Christie, jättefina omslag på alla fyra. Ska bli spännande att läsa.


Jag och min faster Anna gick på en stor loppis tillsammans och då köpte hon denna Psalmbok till mig. Den känns mäktig att hålla i sina händer. Ruskigt gammal är den och det är många som haft den i sin ägo och nu finns den i min. Mycket fint fick jag, en glädje att fota och få använda i sin vardag.









Av mina föräldrar och äldsta bror fick jag detta superfina halsband. Jag har länge suktat efter att köpa ett halsband gjort av en tjej som heter Hanna och finns under namnet @hannassfinheter på Instagram. Jag har bara inte kunnat bestämma mig för vilket jag velat köpa, alla är så fina. Men nu behöver jag inte vela längre, fick ju detta fina som är just tillverkat av Hanna.

Jag kan inte hjälpa det, jag blir fånigt glad av gåvor. Båda vägarna lixom, givandet och tagandet. Att till exempel hitta något som man känner att; "Perfekt! Det där vill jag köpa och ge till Helena, det skulle passa henne perfekt" det är såå kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar