fredag 8 juni 2018

Lingonblomma


Offrade några lingonblommor för konsten. Så vackra blommor och inte ser varje liten klocka lika ut, nej det skiftar i färger från lakansvit till djuprosa.
Känner mig lika knäpp som vanligt när jag tar på mig en klänning och vandrar ut i skogen med kameran och stativet i högsta hugg. Gissar att jag ser rätt löjlig ut där jag springer mellan kameran till framför kameran, står blixt stilla och springer tillbaka till kameran igen. Jo rätt löjligt är det faktiskt, men ack så kul. Skulle skämmas ögonen ur mig om någon skulle vandra förbi just i hädelsen förstås. Än så länga har det inte hänt, vad jag vet.




Inte är det någon värme dessa första veckor i juni. Vandrar runt i tjocksockor och varma tröjor. Just nu känns det lite som vår, men jag hoppas och tror att sommaren blir varm snart igen. I natt låg graderna på minus ute. Jag som inte hade tagit in mina blommor.. Några fick frysskador, men jag hoppas, hoppas att de repar sig igen. Får nog ta in dem inatt, eller ta och lägga varma filtar över dem som skydd.
Hoppas att du får en bra helg! Själv ska jag jobba , min första hela helg på lång tid. Gruvar mig, men det ska nog gå bra. Värst är det väl på måndag då jag är helt slut, men ändå måste ta hand om barnen. Men då är då och nu är nu. Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar