tisdag 19 juni 2018

Sommartider


Sommardagar. Kaffe ute i solen med doftande vackra blommor intill. Bråkande barn, ett stökigt hus som ingen har lust till att städa. För mycket sol, för lite sol, för lite regn, för mycket regn. Irriterande bräms som flyger runt, runt huvudet, surrande flugor och stickande myggor. Gröna vyer, vackra blommande blommar att plocka vart man än kommer. Sovmorgnar och dagar att stoppa näsan i en bok. Renoveringsobjekt och en hel massa saker att fixa och bygga.



Robin och barnen är lediga, själv har jag fyra veckor kvar att jobba. Dessvärre börjar jag med att bli sjuk. Urinvägsinflammation. Pimplar tranbärsjuice av bara den för att slippa detta elände. Hoppas på att det snart ska försvinna och att jag ska få tillbaka kroppen i sitt vanliga vis.


Har försökt att damma av sovrummet, byta gardiner och tvätta fönsterna för att sluta tänka på den jobbiga känslan i kroppen, ni som haft uvi vet hur det känns.


Skönt att krypa ner i sängen lite nu och då.




Det känns i alla fall så skönt att sommaren är här. Tar allt det roliga, härliga, jobbiga, alla måsten och omåsten som sommaren innebär och försöka leva i varje sekund.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar