lördag 23 juni 2018

Midsommardagen


Så vansinnigt gott det är med rester. I alla fall då man har så här goda rester. Denna laxröra har jag hittat receptet till hos underbaraclaras.se. Väldigt enkel att göra och supergod, tycker jag i alla fall. Vi har haft en väldigt skön midsommardag med mycket vila och att inte göra så mycket speciellt.


Dagen började regnigt, men blev soligare och soligare ju längre dagen gick.





Jag är ingen fena på flerfärgstickning. Första socken har jag rivit upp helt och hållet. Vet inte riktigt om jag blev så nöjd med den efter att jag stickat den en gång till heller... Nu socka nummer tre tycker jag känns rätt så bra. Vill gärna bli bättre, så det är bara att öva, öva och öva.



Jag och min svägerska ska ha en liten loppis här i Skogshägna nästa helg. Jag tänker bland annat försöka sälja mina gröna, snygga tunnstolar. Och en hel del annat, återkommer med bilder från det.


Vrålstädade i vardagsrummet innan midsommarafton så idag njöt jag allt vad jag kunde av att ha ett städat rum i huset.


Under eftermiddagen hjälptes jag och min man åt att sätta upp våra nya tvättlinor och de fina plankorna Robin gjort som linorna ska fästas vid. Jag är sjukt nöjd.





I rabatten blommar denna otroligt fina akvileja. Jag har inte många sorters blommor i min rabatt, men jag är väldigt glad för de jag har.




Smörbollarna blommar också för fullt. Fina, fina gula blomma. Det går bara inte att bli less på denna underbara tid som vi lever i just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar