tisdag 21 augusti 2018

Omflyttning



För första gången på nio år har jag och Robin ett sovrum utan barnsängar. Det känns lite vemodigt. Har tyckt om att ligga och lyssna på hur de andas lugnt. Alla våra barn sover väldigt tungt, när de väl somnat. Vi har inte behövt smyga till sängen utan har kunnat gå precis som vanligt och tom kunnat prata utan att de vaknat. Så det har egentligen inte varit några problem med att ha dem sovandes i vårt sovrum. Men det känns i och för sig inte så tokigt att ha ett rum som bara är vårt. Min garderob står nu där minstlillan hade sin hörna.


Robins bredvid hans del av sängen. Tycker garderoben är så ful, men den slukar mycket och är betydligt lättare att flytta på än vad min klump till garderob är.


En stol att lägga använda kläder på.



Hittade detta underbara överkast på en loppis under sommaren. Älskar det.



Favoritdoften står på sängbordet. Luktärtor.


Är väldigt förtjust i bonader. Har dock inget tålamod till att brodera något själv. Hittade denna för en tjuga på en loppis och dess text är fin att möta varje ny morgon.


I det lilla rummet intill vårt har minstlillan flyttat in i.


Det blev så mysigt och fint.









Och nu vandrar vi in i storasyrrans rum. Ett rum med en blandning av stök och ordning. Fråga mig inte hur det går i hop, men så är det.





Ja då är det bara ett rum kvar. Men det tar vi någon annan dag för nu behöver jag äta äppelpaj med min man och sedan gå och lägga mig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar