onsdag 15 september 2010

Ögonfröjd

Se vilken vacker syn jag möts av genom köksfönstret nästan varje morgon när jag stiger upp och gör välling, eller kokar gröt, till Elias. Svårt att riktigt kunna fånga hur naturen glittrar på bild. Men fantastiskt vackert är det i alla fall. Det är svårt att inte tro på en skapare när man ser naturens underverk. Att allt slumpmässigt har blivit som det är har jag svårt att kunna tro på.

Kom just hem från en väldigt mysig möhippa. Hippan var för min kompis Brita som jag känt sedan jag gick i mellanstadiet. Vi har kanske inte umgåtts så där jätte mycket bara vi två, men vi har funnits med i samma kompisgäng.
Har fått mina naglar filade och målade (med en mycket fin brun nagellack) av duktiga Merlinda och jag och Elina har testat två ansiktsmasker som jag har haft liggande hemma i jag vet inte hur många år. Kändes lite läskigt, men de fungerade helt utmärkt. Blev varken grön, fick ansiktet fullt av eksem eller stora bölder och huden ramlade inte av när vi tvättade bort masken.

Jag, Robin och Linnéa (Holmström) ska vara värdar på Brita och Mickes bröllop på lördag. Ojoj börjar bli lite nervös. Vi har haft så mycket runt omkring oss den senaste tiden, så jag har inte riktigt haft tid att stanna upp och känna efter.
Jag och Robin är sådana grymt farliga tidsoptimister. Vad än vi tar oss för får vi ALLTID stressa mot slutet.. Denna gång tycker jag, trots detta beteende som verkar helt hopplöst svårt att bryta, att vi faktiskt varit riktigt duktiga. (Det är nog mycket tack vara Linnéa.)

I morgon ska jag köpa klänningen till festen, på tal om att lämna allt till sista sekund :/

2 kommentarer:

  1. Hej vännen!! Håller med, så jättefin utsikt, har för mig att jag brukar tänka på det varje gång jag är hos er och tittar ut!!! Vad duktig du är som orkar blogga efter denna fullspäckade dag- kan inte sova, men ska försöka igen! Full av alla intryck och spännande saker!!! TACK för allt ni gjort- nu laddar vi för lördag!! =D STOOOR Kram /Linnéa H

    SvaraRadera
  2. Nej jag kan inte heller finna mig någon ro till att somna...därav denna blogg.. Annars är det alltid ett stort nöje att läsa andras bloggar :)

    ....Robin verkar inte heller hitta den där sovlängtan...han håller på med att göra i ordning vår lilla skrubb under trappen. Det är ju i och för sig trevligt att han gör det, men jag vet att han behöver sova..

    SvaraRadera