onsdag 1 september 2010

Dammigt! Host, host...

Denna natt blir det till att bädda i köket...
Vadan detta undra du säkert nu. Jo det är nämligen så att mina käre duktige make håller på att putsa det han har murat på muren. Vilket leder till att det blir slip damm ÖVER allt.
Det går nästan inte att andas där inne. Att gå döden till mötes av att slipdammet täppt igen alla andningsorgan är inte vår högsta önskan här i livet, så vi fick hitta en annan sov lösning..

I vardagsrummet står det flera slip och målningsprojekt och tar plats så där går det inte att sova. Övervåningen är ofräsch, kall och full av bråte och kartonger så det är inte ens att tänka på att sussa kudde där. Så det enda rummet som finns kvar är då köket. Köket är ju redan nu lekrum, kontor, pysselrum, kök (så klart), och vardagsrum så varför inte sovrum också. Det ska nog bli riktigt mysig.

I måndags fick jag en dag alldeles för mig själv. Det är väl inte en av de mest vanliga företeelserna för en mor, det händer väl si så där någon dag per år och de lär väl knappast öka med åren. Jipiii tänkte jag och drog iväg till den stora staden Umeå. Där fick jag träffa underbara Karin och shoppa loss på stan.
Känner mig faktiskt rätt så stolt över mig själv. Har lite shopoholic i blodet så det är lätt att jag bara rusar fram och köper allt jag tycker är fint och råkar komma i min väg. Denna gång funderade jag ett bra tag innan jag drog fram (den inte allt för tjocka) plånboken. Så det blev inget köp jag ångrar nu i efter hand eller inte vågade visa för min make när jag kommit hem. Eller jo den där mössan jag köpte kaanske jag inte riktigt hade behövt....inte egentligen... :P

Fick träffa den förkylde Sofia en stund där på efter middagen, möttes av en son som när han såg mig blev så glad att han nästan inte ville sluta krama mig och en makes varma famn. Så jag måste säga att det var en utomordentligt bra dag!

1 kommentar:

  1. Det var fantastiskt trevligt att hinna träffa dig en sväng även om jag va förkyld... :)

    SvaraRadera