måndag 18 augusti 2014

En älskad 60 åring


Denna underbara människa som sitter i mitten på denna bild har vi fått fira under helgen som var.


Precis, barnens älskade farfar som har fyllt 60 år.


Det firades med att umgås alla (ja nästan alla i alla fall, en väldigt viktig del av oss kunde tråkigt nog inte vara med på grund av sjukdom) tillsammans på Lycksele camping en hel helg. Kusinerna hade så roligt och busade och lekte alla dygnets vakna timmar.
Det är häftigt att på bara fem års tid har det "pluppat ut" hela 6 härliga kusiner. Farmor och farfar kan känna sig väldigt rika.

Största delen av helgen spenderades på Lycksele djurpark. En plats som är spännande och kul både för stor och liten.



Småen fick som bara hänga med i sin vagn eller i någons famn. Jag fick äran att under några små stunder här och där både rå om den underbara killen och den lilla damen med den härligt röda kalufsen. Det är allt att man blir lite sugen ;-P.

I samma stund som jag och Robin blev tillsammans fick jag även 3 bröder. Tänk så bra. Jag har alltid så länge jag kan minnas önskat mig en storebror och nu mera har jag en. Egentligen heter det väl svågrar, men jag tycker att de känns mer som mina bröder. Jag har alltid känt mig trygg hos dem. Att två av dem sedan lyckats gifta sig med två underbara kvinnor som gjort att jag fått två till nära vänner, gör ju inte saken sämre.

Så åter igen, GRATTIS kära farfar! Tack till både min svärfar och svärmor för denna helg! Lyckotårar rinner för mina kinder då jag tänker på hur mycket ni betyder för mig.
Så underbart, att just ni två träffades, blev kära och valde att leva ett liv tillsammans. För tänk, utan er skulle aldrig denna familj finnas.

Det var kort och gott ett underbart sätt att avsluta semestern på. Idag jobbade jag min första dag. Det kändes faktiskt rätt så skönt att vara tillbaka på sin arbetsplats igen, men nog är det allt lite sorgligt att sommaren håller på att gå mot sitt slut..




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar