fredag 23 februari 2018

Att få möbla


Det är ju ingen nyhet att jag älskar att få flytta runt saker i huset. Idag blev det vardagsrummets tur. Efter att diskmaskinen gått sönder, liten som varit febrig och snorig hela veckan men nu blivit så frisk att han kan gå tillbaka till skolan morrat och bråkat en hel del över det, pannan som stannat efter att maken åkt till jobbet och jag lyckas inte få igång den utan hans hjälp, en huvudsäkring pajar och delar av huset blir utan ström... Ja efter att en hel massa elände skett, då måste man ju få sysselsätta sig med något roligt. Här är lite bilder från omflyttningen.







Nya strumpor på gång. Det är så roligt att få sticka och hitta fina mönster och ljuvliga garner att sticka av. Just detta garn heter 7 bröder och jag är väldigt förtjust i det.



Den fina ljuslyktan som Robins morbror Torkel har gjort. Tavlan som min mamma broderat. Stjärnan som vi fått av våra grannar och de underbara gardinerna som är från Robins farmor.




Tänk att tulpaner fortsätter att vara fina trots att de dött.





Tycker om min klänning som jag inhandlade efter mitt senaste besök på Kupan i Umeå. Jag är så förtjust i den butiken och vill alltid ta mig en titt in dit om jag har vägarna in till stan. Hoppas du får en bra helg! Själv ser jag fram emot den enormt då jag och min man ska få gå på en liten dejt. Tjohoo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar