lördag 10 februari 2018

En lördag


Helgen börjar med bullbak för hela slanten. Fast då inte hos oss utan hemma hos mormor där Emylinda och mormor bakade för fulla muggar. Det är nästan så man inte vågar säga det, men det är väldigt skönt att få låna ut en unge ibland och bara ha två hemma Att dessutom få hem en burk med nybakta bullar utan att man behövt baka dem själv är ju hur toppen som helst.


Lördag, underbara lördag. Börjar dagen med lång skön sovmorgon. Tycker så mycket om vårt sovrum och kan ligga där och dra mig hur länge som helst, de dagar det finns möjlighet till det. 




Visst är det härligt att det börjar bli så ljust ute. För varje dag som går kommer ljuset om morgonen tidigare och tidigare. Då världen är vit ute blir ljuset inne extra vacker tycker jag.


Då jag tillslut tog mig upp ur sängen strax innan tio rusade jag ner för att inte missa lördagens melodikryss. Gjorde i ordning morgonteet och satte mig redo för att upptäcka att det var en hel timma framflyttat. Ja så kan det gå.



Medan vi lyssnade och klurade på melodokrysset fixade vi i ordning en våffellunch.





Så smaskigt och gott det är med våfflor. Hade tänkt fota och dokumentera hela dagen, men kom inte längre än hit. Spenderade resten av dagen med att sticka på mina strumpor, skotta av all snö från balkongen (hej vilket jobb), äta godis, slumra till en stund, diska, äta middag och nu slutligen sätta mig i soffan i vardagsrummet och avnjuta dagens sista timmar framför tv;n. Vilken perfekt lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar