onsdag 19 december 2018

Förkylning i juletid


Julros, perfekt för oss som har så dragiga fönster. Julstjärnor trivs på intet sätt i våra fönster. Turligt nog trivs de bra om de får stå längre in i rummet på ett bort i närheten av ett fönster. Tycker så mycket om julstjärnor och vill inte vara utan dem.


För övrigt så tycker jag tiden går på tok för fort. Önskar att tredje advents veckan kunde vara två veckor långt. Det är ju så mycket man vill göra, eller inte göra utan bara att hinna njuta av. Jag har dessutom råkat dra åt mig en förkylning som gjort att orken flytt sin kos och rösten finns nästan inte alls. Men jag tar mycket hellre det än sjukan vi inte nämner vid namn, om man måste välja..


Barnen har plockat fram vår fina lilla julkrubba. Minstlillan kom en dag hem med en så ljuvligt söt ängel som hon tillverkat på förskolan. Den står nu så fint och vakar över det lilla Jesusbarnet.



För några dagar sedan pulsade jag och minstlillan ut i skogen för att hugga oss en gran. Nu står den och väntar på att få komma in. Jag har också lagt lite granris vid trappen.



Ett av mina senaste loppisköp. En fulfin, supermysig tröja att gosa in sig i nu i juletid. Tycker så mycket om den höga kragen, som säkert är tänkt att man ska vika ner, men jag tycker att den är mycket skönare då den är uppvikt. Tror bestämt jag bor in mig i den och lägger mig under ett täcke om väntar på att förkylningen ska vika hädan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar