fredag 14 december 2018

Julfrid


Dagarna närmar sig jul. Känner mig så lugn denna jul, ingen stress över att allt ska vara så där som jag fantiserat i mitt huvud över hur det ska vara. Kan ordna små hörn i huset som är vackra och fina att lägga sin blick på och inte bry mig så mycket över de stökiga baksidorna. Känner mig fridfull på ett sätt som jag inte känt innan jul på flera år. Jag har så många saker att brottas med redan som det är, så att stressgöra allt inför julen känns inte som något jag vill lägga till.


Jag tycker så mycket om julen och alla vackra fina detaljer som jag fått, köpt, hittat, ärvt.





Fina lilla kisse som sover sött i fåtöljen med stearinets ljus mot sin päls.


Bakade några supersmaskiga saffranskakor med vitchoklad i. De går nästan inte sluta att äta.


Luciadagen jobbade jag, så jag missade tyvärr minstlillans förskolas luciatåg. Fick en ljuvlig liten film på min lilla gumma där hon sjöng så fint tillsammans med sina små kompisar. Så ledsamt att inte få vara med och se med mina egna ögon. Men det är så det blir ibland, allt som man vill är inte alltid det man kan.


Tomten med tandvärk har fått komma fram. Så fulfin.


Och denna uuunderbara tomte sen. En sådan där fining som får stå framme året runt och som inte går att stoppa ner i någon låda.




Hyacinterna blommar för fullt och sprider juldoft i hela huset. Jag älskar den doften. Om det är stökigt är det bara att blunda och lukta så känner jag doften av jul i hela sinnet. En annan juldoft som jag älskar är doft av bakning.Alla våra hembakade lussebullar är uppätna. Hoppas på att hitta energi till att baka en hel laddning till i morgon. Hoppas att ni får en trivsam helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar