söndag 24 mars 2019

En familjedag

 Egentligen hade familjen Marksén planer på att åka slalom hela lördagen. Men då fredagskvällen nalkade kände båda föräldrarna att de inte riktigt skulle orka med en heldag i backen, inte ens en halv. Efter ett samråd med barnen bestämde familjen sig istället för att vara hemma och göra saker tillsammans istället.


Sagt och gjort. Vi sov först länge och åt frukost i tid och otid. När vi slöat klart var det nästan dags att äta lunch. Så det var bara att sätta igång med förberedelserna. Jag och minstlillan hade planerat att vi skulle göra våfflor, så här skulle bär tinas, grädde vispas, smet tillagas och tallrikar, glas och bestick dukas fram.


Storebror skapade sin våffla till ett fint konstverk.



Galet gott helt enkelt.



Efter maten satte barnen och far igång med att pyssla. Det var tänkt att jag också skulle pyssla, men drabbades av ett vansinnigt städil och lät det gå ut över storebrors rum som ligger precis intill köket. Men jag kikade in då och då för att se vad de höll på med.



Titta så gulliga äggkartongsharar. Jättefina alla tre.

Efter pysselstunden dansade vi "Just dance" hela familjen. Det var första gången som jag deltog i detta dansspel. Så kul! Men oj så svettig man blir. Helt galet ju.

Sedan gjorde Robin middag, vi åt den, såg på tv, åt kvällsfika och så var denna dagen slut.

1 kommentar:

  1. Lät som att det var ett klokt beslut och att ni fick en lyckad dag

    SvaraRadera