söndag 16 juni 2019

Sommarlov


Ääääääntligen sommarlov. Som vi har längtat. I vår familj började denna lilla tös med att få sommarlov. Hon gick sin sista dag på förskolan redan för två veckor sedan.


Hon har blivit så stor våran minstlilla. Det går inte riktigt att förstå att hon är fyra år. För mig i tanken känns det mer som att hon skulle vara två.


Hittade dessa urtjusiga "mamelucker" och dessa söta röda skor med Pippi Långstrump på, på den senaste barnloppisen. Riktigt nöjd är jag och minstlillan såklart.



Vi plockar blommor allt vad vi orkar. Fullkomligt älskar att få plocka blommor för att sätta i vaser här och där, både inne och ute på gården.




Perfekt med en cykelkorg att lägga sitt gosigaste gosedjur i och den nyplockade buketten.


Äppelblom alltså, vilken ögonfröjd.




Humlorna arbetar flitigt.



Äntligen börjar lupinerna ta för sig i vägrenen.


Hundkex i kanna och katt pryder bordet.




Sedan var det dags för storbarnens skolavslutning. Hela kyrkan är just påväg att målas och är just nu kanske inte jättetjusig, men jag tycker att den är vacker ändå.



Lillan har nu gjort sitt första år i skolvärlden.



Storebror har, hur galet det än låter, nu gått ut lågstadiet och här kramar han sin tokgrymma lärare han nu haft i tre år. Oj vad vi kommer att sakna henne.


Efter skolavslutningen firade vi in sommarlovet med att bjuda storebrors bästa vän, hans föräldrar och en av lillans bästa vänner på fika.
Provade ett nytt recept på en tårta som jag tyckte blev helt magiskt god. Bara måste baka den igen till midsommar. Mums!









Fredag eftermiddag fick min man semester och på tisdag är det min tur. Som jag längtat! Och nu är tiden här. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar