måndag 21 oktober 2019

I det lilla


Höstfint i höstdagar. Formen på ekens blad är så fin tycker jag. Nästan finast av alla blad. Typ i alla fall.


Minstlillan och jag är småfebriga och sover, ser på tv, vilar och småfixar lite med sånt som är lättfixat under veckans vardagar. Under helgen piggnade vi båda till och for fram i vanlig fart. I morgon är det återigen vardag och jag känner mig egentligen inte ännu riktigt hundra. Det är som att min kroppstemperatur riktigt har hamnat i fas och jag går omkring och känner mig småfebrig utan att ha feber. Aja, det ska nog gå bra ändå, får ta det lite lugnt på jobbet helt enkelt.


Höstnatur är så fint. Har samlat in och torkat det som går att torka och lagt vissa saker på fat bara för att jag tycker att de är så fina. 




Eterneller vilken läcker blomma. Har haft dem hängande i ett mörkt rum på tork en tid, men nu har de fått komma fram i ljuset.


Sovande katt. Så fin. Mysig att ha intill sig då man själv vilar.


Har stickat ett par halvvantar till storasyster att ha ute i hösten. De är nu klara och jag har tänkt få en bild på dem i bruk. Hoppas på att få till det i veckan.
Hoppas att du får en fin vecka! Släng en blick på ett vackert höstlöv så ska du se att livet blir allt gladare. Det är i de små sakerna man kan se de största miraklerna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar