torsdag 7 mars 2013

Spika, spika!





När maken är bort dansar frugan med hammaren.

Nu har jag äntligen fått upp några tavlor ovanför skänken som jag har tänk göra så länge. Tavlan med båten fick jag för många herrans år sedan av Lorenz och Ida. Jag tycker så mycket om den, men den har lixom aldrig hittat sig någon bra plats i hemmet. Nu så!
Den där grenen med ljus på har Lorenz gjort.

Jag är totalt kär i gamla flickromaner som t.ex. Anne på Grönkulla och Kulla-Gulla. Blir nog aldrig less på att läsa dem om och om igen.

7 kommentarer:

  1. Va fint det blev...mor

    SvaraRadera
  2. TACK :D Haha ibland tycker jag nästan att det blir snyggare på kort än vad det är i verkligheten, då kan man lixom sikta in sig på detaljer. Men jag är ändå väldigt nöjd.

    SvaraRadera
  3. Byt jobb, människa!!
    elaka f

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror inte en spikkarriär skulle löna sig någe vidare.. Inte för att jag tjänar så mycket kosing på det yrke jag har idag.

      Radera
  4. Hmm.. kanske inte spikkarriär som "Anonym" syftade på... utan bloggkarriär, inspiratör och designer ;-) (typ lite som Underbara Clara) KRAAAM.

    P.S. Jag var inte den anonyme

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm ja kanske det ;P

      Om jag ska erkänna så är det väl en liiten dröm. Men (vilket är ett rätt så stort MEN) det finns millioner med bloggar med så grymt mycket bättre fotografer,inspiratörer,debattörer,pysslare osv än mig där ute i cyberspace så det finns inte på långa vägar att jag skulle kunna konkurrera bland dem.
      Nej, jag satsar mer på mina vänner och hoppas att jag i alla fall kan ge dem lite glädje med min blogg.

      Radera