tisdag 23 juni 2015

Blomsterskrivbord










Äntligen har det blivit lite blommigt här hos oss i Skogshägna. Blomsterarrangemangen ser lite fjuttiga ut, men det kommer att se mycket bättre ut då de vuxit till sig.
Familjen har varit ute nästan alla minuter av som denna dag hade att ge. Det syns i våra ansikten kan jag säga. Myggen har varit lite mer påträngande idag än vad de var igår, men inte så farligt.
Jag har vandrat runt och funderat över gården. Vill skapa några mysiga "vrår" och började med att flytta på utemöblerna och gjorde i ordning en liten blomhörna med hjälp av ett gammalt skrivbord. Tänk att få sitta med sin dator och blogga därifrån i stället för här inne.
Nästa uppdrag är att få upp hängmattan och kanske ordna till en helt annan liten dagbädd. Tänker mig ett hörn att krypa in i med myggnät runt. Ett ställa att ligga och läsa en god bok utan att störas av flygfän och ändå känna svag vind i håret. Att få ligga med naturen alldeles tätt inpå och bara njuta. Höra fåglarnas sång, känna blommornas dofter och solen mot huden. Drömma kan man alltid, hoppas att det går att få till verklighet...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar