måndag 8 juni 2015

Vackert som omger mig


Vissa dagar måste jag gå omkring och leta för att finna något vackert att fota. Andra dagar, som idag, formligen hoppar det fram saker, föremål, objekt överallt som jag bara måste få ta kort på. Det finns så mycket som är vackert som omger mig.
Blomstrande, doftande hägg det är ju bara såå underbart!


Trots att man känner sig aningens less på regn så måste jag erkänna att blöt natur är väldigt vackert att se på. OCH doften i naturen efter regn, finns det något mer fantastiskt?


Fick denna gåva av min faster, farbror och deras dotter. Fem burkar med hemmagjord saft. MUMS! 


Denna fina iittalaskål fick jag av min mor och far i födelsedagspresent. Är som förtjust i skålar på fot.


"Mor Gretas egen kådsalva". Kan man bli mer glad än av att äga en sådan fin liten burk med Robins farmors egna handstil på. Fick igår en sticka i fingret som jag inte på kunde få ut. Tog då fram denna burk med kådsalva och gjorde en liten kådsalveinpackning på fingret. Kåda har nämligen en förmåga att kunna dra ut var och stickor. Det funkar, jag lovar!


Vackra, vackra förgätmigej!


Vår lilla Sigrid fick denna lilla pall i present av min faster Anna. Anna vet verkligen vad som får mitt hjärta att stanna till av lycka då det gäller prylar. Så, så, sååå fin!


Små fina handsydda kaniner fick mina tre små godingar i present av en nyfunnen vän till oss. När någon med sina egna händer har gjort en gåva, blir jag extra rörd.


Sist, men absolut inte mig minst kär, denna underbara tös som jag ständigt får ha omkring mig. Hon är ju så fin och är oss så kär.



Måste tillägga att bara för att jag inte fotar och lägger upp en present/gåva jag fått av någon betyder absolut inte det att jag inte tycker om den, inte blir väldigt glad av den, eller att jag inte tycker att den är fin. Nej, nej det har ingenting med något sådant att göra. Det som jag fotar och lägger upp här har ingen större rang än det jag inte fotat.



3 kommentarer:

  1. Underbar pall och jättefina bilder.
    Jag ska verkligen försöka bli bättre på att ladda ner "finfoton" i min blogg. Har dock ingen koll på hur man endast tömmer nya bilder ur kameran, så det är väl ca 700 st som ska laddas ner varje gång...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj jisses.. Ja det blir ju lite väl jobbigt att måsta föra över en sådan mängd varje gång :-P
      TACK för komplimangen av bilderna!! :-D

      Radera
  2. Hej! Fick syn på din sida då jag letade efter Mor Gretas kådsalva. Inte för att jag vet vem Robins farmor är men om det är denna som tillverkar den äkta varan som funnits för över 30 år sedan som vi kunde köpa i Lycksele, så vore jag jätteglad om jag kunde få uppgift om var jag kan köpa den. Inger Rostedt stureg 9 Eskilstuna. 0703554203 epost ingerjonsson2000@yahoo.se. hör jättegärna av dig! Jag är desperat ute efter den.

    SvaraRadera