torsdag 11 juni 2015

Torsdagens bilder


Så vacker och SÅ god! På sommaren kan man nästan inte äta sig less på denna frukt. Av någon konstig anledning så tycker vår son inte om vattenmelon, hur nu det ens man vara möjligt? Men jag älskar den!


 En annan "sak" att älska, dagar man mår TOPPEN!


Jag och maken har bestämt oss för att denna sommar så ska vi grilla av bara den. Vi är vanligen inga grillmästare, utan brukar grilla typ tre gånger per sommar (vilket är helt hysteriskt lite, om ens tillåtet lite om man frågar min vän Lorenz). Nu ska det bli andra bullar.


Minstlillan är så söt och fin. Lite tjollrig och vill helst inte ligga själv i sin korg utan gärna bli buren, men annars så har jag inget att klaga över. Försöker att njuta varje sekund jag kan av henne.


Så söta och mjuka små grankottar. Vacker färg har de dessutom.


Inte för att skryta precis, men vi bor på en rätt härlig plats. Skogshägna i mitt hjärta.



Älskar blommor och är så lycklig över att de äntligen börjar blomma. Smörboll och förgätmigej är två storfavoriter.

Nej dax för att ta mina två storbarn för att stoppa dem i deras sängar. Lite knepigt har det blivit att få dem i säng om kvällarna då vi sover så länge om morgnarna. Kanske inte så konstigt. Vi har varit hemma så länge nu hela familjen och lyckats att vända på dygnet en hel del. Kommer man hem till oss kan man lätt möta en hel familj iklädda pyjamasar där vid elva på förmiddagen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar