måndag 22 juni 2015

Fest i Skogshägna


Gårdagen bestod av dubbelt 60 års firande här i Skogshägna. Vår granne Lars och hans bästa kompis Erik har båda fyllt 60 och bjöd på storkalas med helstekt grillad gris, sallader och bröd av olika slag och massa goda efterrättstårtor. Allt var så in i vassen gott!



Har inte frågat vare sig Lars eller Erik om att blogga om deras fest. Försöker alltid att fråga innan någons ansikte syns med på någon bild. Ni får nöja er med att få skåda de båda vännernas händer som står här bredvid varandra och serverar av den goda grisen.  



Heela stora gården var full av bilar och människor lixom vällde in. Lilla Skogshägna som annars är en rätt tyst och lugn plats fylldes istället av mycket prat, skratt och barn som sprang hit och dit. Riktigt härligt var det.


Vår studsmatta var en stor favorit för alla barn.

Och vilket väder dagen bjöd på. Det blev lite mulet där mitt på dagen, men det var faktiskt rätt så skönt och man behövde inte känna sig rädd att någon skulle kollivippa mitt i allt.
Härligt att få se och umgås med (i alla fall en del av) den stora gemenskapen som samlas. Lars och Erik är rikligen välsignade med stor släkt och många vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar