tisdag 9 juni 2015

Kvällspromenad






Hjälp, hur tänkte man då man spikade denna lilla bro?




Bilder från kvällens promenad. Minstlillan och jag. Hon sovandes i sin röda vagn, jag vandrandes fram i den härliga naturen med doftande, blommande hägg, lyssnar till storspovens underbara sång, svalornas drillande, gruset som skrapar under mina fötter och njuter av ljuset.

Jag tänker tillbaka på den tid då jag var mammaledig till mitt äldsta barn. Jag steg upp med maken, åt frukost med honom, vinkade hejdå då det var dags för honom att bege sig till jobb och kröp sedan åter ner i sängen med min lille bebis sovande vid min sida. Jag tog dagen som den kom. Sov då bebisen sov, tog långa vagnpromenader och såg mycket på film och tv.
Det är som en annan sak nu då man redan har två äldre syskon till sin bebis. Att sova på dagen finns lixom inte på kartan. I och för sig har jag ju möjlighet till det nu då maken också är hemma hela dagarna. Det är bara det att jag inte vill sova bort någonting av mina dagar. Älskar mitt liv just nu. Jag vill njuta av varje sekund. Ibland får jag så svårt att njuta för jag blir så rädd att allt bara ska slitas i från mig. Tiden går så fort så jag inte hinner med...
Någon som har något bra knep för att stoppa tiden?




3 kommentarer:

  1. Är ju ingen fotograf själv men kan njuta av andras bilder. I dina känns det som om man själv är där. Nästan så man känner naturens doft och hör fågelsången tillsammans med dej. Tack för allt fint du hjälper oss andra att se.
    Dina bilder och dina beskrivningar uppmuntrar mej.Tack!!

    SvaraRadera
  2. Jag brukar kika in på din blogg ibland. Dina bilder är så fina och du skriver så bra.
    Jag njuter verkligen. Allt gott. Hälsn. Heléna

    SvaraRadera