torsdag 18 juni 2015

Hämtar kraft


Vi packade en väska och drog iväg några dagar till mina svärföräldrar. Det är skönt att få vara i någon annans hem för en liten tid.




 Vi tog en liten sväng till deras sommarstuga och VAD jag älskar denna plats. Längtar efter att få komma dit för att vara där en längre stund.


Njuter av att få hålla din hand, men vet ju aldrig riktigt hur länge hur länge man får lov till det. Helt plötsligt en dag så tycker väl du att du är påtok för stor för att hålla sin mamma i handen.


På morgonen springer storasyskonen ner till sin farmor och farfar och jag får ligga kvar och mysa med dig. Ligga och lukta på din lena hud, se på allt på dig som är så smått och underbart. Tiden går så fort och snart har du väl vuxit upp och vill springa upp och iväg med dina syskon. Blundar, drar in ett djupt andetag och stannar i nuet och njuter din underbara bebisdoft.


Fick hjälpa svärmor med att plantera lite blommor. Än har ju inte sommarn visat sin varma sida, så längtan efter att få gräva i jord har inte vuxit sig så stark. Nu känner jag peppen efter att få plantera lite här hemma också.




Jag och storebror for ut på en cykeltur och kom åter på denna underbara plats. Jag är så fascinerad av detta hus, det är så vackert. Det ligger i utkanten av det samhälle som mina svärföräldrar bor i. Vill du se mer bilder från stället så kan u kika in på inlägget jag skrev för ganska precis ett år sedan;

http://petramarksen.blogspot.se/2014/06/vackra-vackra-hus.html 

Nu är vi hemma igen i verkligheten. Allt som måste göras och fixas. Jag känner i alla fall mer lust och ork till det nu efter att jag fått komma bort en liten stund. 


För att inte gräsmattan ska tjuva så många, många arbetstimmar så har vi nu köpt oss en åkgräsklippare. Vi har rätt så mycket gräsmatta och det kan ta upp till en dag att få den klippt. Ingen större fröjd. Nu blev det ju till och med roligt att klippa och barnen är helnöjda då de får åka med.


Imorgon är det midsommar, kan inte ens fatta att det är så snart. Hoppas ni där ute får en riktigt härlig midsommardag med sol, jordgubbar och allt det där andra som hör där till!


2 kommentarer:

  1. Än en gång tack för alla njutbara bilder. GLAD MIDSOMMAR!! /ewa och farbror Larsson

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv för din kommentar 😀 Glad midsommar!!! ☺️🌷

      Radera