söndag 19 juni 2016

Gammalt, men nytt för mig



Måste bara få visa mina två senaste klänningsköp, båda från Fyndet. Denna randiga ovan är såå skön 100 % bomull och Wästgöta design. Alltså en svensk designad klänning. Jag tycker att den är jättefin och framförallt väldigt mjuk och skön att klä sig i.



"Nu fattas bara hucklen på huvudet", fnissade min faster då hon såg mig i den. Ja så sant, en riktig tantklänning, men om att jag älskar tantklänningar för det gör jag verkligen. Jag älskar klänningar med sådana mönster att man blir lite yr i mössan om man tittar för länge på dem. Och färgglada ska de vara. Känner på mig att jag kommer att avnjuta många somriga dagar i dessa två.


Ängsblomster, sååå ljuvligt.


Just ja! Måste ju visa en klänning till. Fick en så underbar gåva idag av en av mina bloggläsare, med en fin hälsning till. Hon hade hittat denna fiina klänning på en loppis och tänkte på mig (!). Att man blir glad över något sådant! Trodde, när jag först höll upp den att de skulle vara för liten, men den satt som en smäck. Så fin och blommig också. Tänker använda den någon mindre myggig dag än just denna. Tusen TACK Ewa!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar