måndag 13 juni 2016

Sommarblomster


Vilka dagar om bjuds. Inte så varma att man bara vill lilla på en strand eller plaska runt i vatten, men perfekta dona på hemma dagar. Nu är vi lediga hela lilla familjen. Har alltid älskat att känna att nu ska vi vara lediga och "bara" hemma en hel lång sommar. Men i år vet de katten. Storbarnen kivas heeela tiden. Storebror retas och lillasyster är i en jättekänslig period just nu. "Nu flyttar jag hem i från!!!" Har hon i vredesmod skrikit ut jag vet inte hur många gånger om dagen. Aja, vi får väl se hur det går.


Blommor att plocka finns det gott om. Vilken lycka! Jag lockar in nya nästan varje dag och pyntar varje vrå.


Skogen kring om vårt hus är så vacker just nu.


Lila syren, underbara vita hundkex, midsommarblomster och smörblommor.


Blommande rabarber är också riktigt vackert.


Minstlillan blir bara duktigare och duktigare för var dag som går på att gå. Det ser ju så vansinnigt underbart gulligt ut då småttingar börjar att gå.



Jag och lillan gjorde en liten egen utflykt bara hon och jag för att plocka lite blommor. Härligt att bara ta cykeln och bege sig i väg på en liten tripp hon och jag.






Medan vi var bort knåpade Robin ihop två blombänkar till mig. De blev SÅ fina!






En av mina kusiner påpekade under maskeraden att jag borde vara lite duktigare på att använda linsskyddet till kameran. Något som min man också tjatar på mig stup i ett. Jag vet jag är värdelöst dålig på att använda det och tappar ständigt bort det. Det blir ju lätt fula fläckar på linsen eller så kan den ju skadas. Men dessa fläckar som syns på mina bilder har suttit där jättelänge och jag vet inte hur man får bort dem. Vet inte ens riktigt var de sitter. Har tagit lös och rengjort linsen, men de sitter fortfarande kvar. Någon som vet hur man kan få bort dem?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar