måndag 20 juni 2016

På gården





Lilla storasyster fick åka till mormor för att baka bullar och jag och Robin fick nästan som semester här hemma med bara två barn. Medans minstlillan sov sin stund under dagen satte jag mig med min sprillans nya tidning Lantliv i läshörnan av gården.


Storebror var så väldigt nöjd med att vara själv en stund. Det är så konstigt att det inte går att låta bli att retas med sin syster stup i ett då de båda är hemma.


I födelsedagspresent fick jag ett orange uuunderbart täcke. Jag älskar gamla täcken, de är såå mycket mysigare än de som görs nu mera. Denna är dessutom så fin. Det är galet vad täcken liknade denna kostar mycket på secondhand butiker och de är dessutom inte så lätta att hitta så jag blev så underbart glad då min mamma och pappa gav mig denna och jag använder den faktiskt varje dag. Skorna fick jag av min moster för några år sedan.


Det ska bli gott när det vankas smultron. Vackra är deras små vita blommor.



Jag är SÅ glad för denna säng, så vacker. Det skulle vara vackert att plantera lite luktärt vid dess sida som kan klättra upp längst de rostiga stängerna. Dock blir det lite svårt att ha myggnätet runt sängen då som är en stor risk för att slita sönder de vackra blommorna. Hmm, kanske går ändå på något sett, men det får bli ett annat år.


Fotar inte mycket inne. I alla fall inte som jag lägger upp här på bloggen. Jag skäms nämligen över mitt stökiga hem. Det spelar ingen roll hur mycket jag plockar, det syns ändå aldrig förut den korta lilla stunden just efter.


Hör mig själv upprepa gång på gång då vi har besök "jag lovar, det var jättestädat för bara någon dag sedan". Det är ingen lögn heller, för det var nämligen det.


Det är mycket, mycket roligare att sikta in sig på de vackra hörnen och fota dem.


Köket är ett konstant bombnedslag. Jo, jag vet det ska synas att det lever folk i huset och när jag ser det så här på en bild så ser det ju faktiskt till och med mysigt ut *haha*.


Brukar slänga en blick nu och då på det jag tycker är vackert, som dessa fina tallrikar till exempel. 


Eller denna loppade kryddhylla som jag suktat efter så långe och nu är den min.


Som jag skrev i början så var lillan hos mormor och bakade bullar idag och kom sedan hem med en plåtburk full av goda, fina bullar. När jag satt bredvid henne i soffan under kvällen kunde jag till och med känna att hon luktade bullbak. Mysigt. Ska nog ta en och sätta mig med Robin i soffan och slötitta lite på fotbolls EM. Hoppas du får en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar