måndag 5 december 2016

En perfekt julklapp


Hade nästan glömt, eller rättare sagt jag hade glömt denna UNDERBARA julbonad (eller heter det kanske affisch?) som jag fick av min svägerska i julklapp i fjol. Den är är ju bara så fin. Fick den ju som sagt i julklapp förra julen, så jag hade den aldrig uppsatt, vilket kan vara en orsak till att jag glömt bort den. Vilken lycka det blev att få återupptäcka den, som att få den på nytt.  


Runa som är med i min församling har gjort allt möjligt fint som hon nu säljer och förtjänsten hon får in går till Mercy Ships. Merscy Ships är en unik välgörenhetsorganisation som äger världens största civila sjukhusfartyg och ger gratis sjukvård och utbildning till fattiga runt om i världen. Det är bara så häftigt så mycket de gör för människor. Om du är nyfiken på att veta mer om Mercy Ships kan du googla och läsa mer.
Kappan och mössan som minstlillan har på sig köpte jag av Runa. SÅÅ fin. Runa har gjort helt galet mycket fint och jag blev helt kär i alltihop.


Ja magiskt fin helt enkelt.



Mössan som Emylinda har på sig har också Runa gjort. Så varm och skön.



En perfekt julklapp tycker jag. Till er som önskar er ingenting i julklapp, ge en gåva till Mercy Ships vet ja!


Emylinda och jag tog oss en liten tur ut på min farbrors mark för att leta efter en julgran. Det är just nu perfekt mycket snö för att i alla fall rätt lätt strosa runt. Vi hittade två kandidater, vi får se vilken av de tu det blir. Vare sig den är ful eller fin, en gran bara måste vi ha.


Har nästan inte varit ute någonting den senaste veckan då Sigrid varit så förkyld och febrig, så det kändes riktigt skönt att få vandra ute för en stund. Dessutom är det ju ljust så in i vassen kort tid dessa dagar, så jag är så glad över att vi tog oss ut på dagen.

1 kommentar:

  1. Vi har också mössor som Runa gjort. Grymt fina!!! Och Runas hjärta för Mercy Ships är fantastiskt.

    SvaraRadera