tisdag 27 december 2016

Julhelgen



Julaftonsmorgonen börjades med tomtegröt och sedan en bilresa genom snöiga landskap till kyrkan i Björksele på julbön. Vilken lycka att det snöade på självaste julafton. Hos mina svärföräldrar fanns det redan en hel drös av snö, men det skapar ju den där extra juliga känslan då snön dalar ner.




Sedan åkte vi hem för att fortsätta firandet hemma. Jag tycker vi hade en helmysig dag. Jag är inte van vid att samlas förti personer som ska trängas i samma hus på julaftonen, utan är mer van vid den lite mindre skaran. Vilket jag också föredrar. I år åkte vi till Robins föräldrar och var "bara" vår lilla familj, hans föräldrar, Robins lillebror Simon och valpen Felix.



Dagen flöt på i lugn takt. Självklart måste ju tv;n slås på klockan tre för då börjar ju såklart Kalles jul.


Under tiden Kalle spelade upp de årliga julkorten dukades bordet och all julmaten ställdes fram.


Sååå mycket gott!


Efter mat och disk blev det julklappsöppning. 


Juldagen, vilket är en helt underbar dag enligt mig mycket bättre än julafton, tittade solen fram och omgivningen var helt magiskt vacker. Tog mig en liten promenad då minstlillan skulle sova. Tror att bilderna talar för sig själva.











När vi kom hem möttes vi av den söta lille Felix. Bara SÅÅ fin liten valp. Svårt att inte bli kär i en sådan liten sötnos.




Efter sköna dagar blev det dax att åka hem igen. Bilen lyckades såklart krångla, som den på något knepigt sätt alltid gör då vi ska hem från svärföräldrarna, men vi tog oss hem till slut ändå.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar