onsdag 5 juni 2013

Blåser

..Gör det nu hela dagarna och jag är faktiskt inte ledsen alls över detta. Nu går det ju faktiskt att vara ute och arbeta utan att bli uppäten av mygg eller dö av svett. Så lilla vind blås inte hela sommaren, men gärna någon gång lite nu och då, då blir jag glad.
Låg i går natt i sängen och lyssnade på vinden som ven och stormade. Åh det var så mysigt och underbart att jag inte hade någon lust till att somna.

Det är nästan så jag blir lite full i skratt åt vissa människor som kan vara så fantastiskt possessiva och uppmuntrande då det gäller vädret (ironi, ironi). Jo jag vet att vi svenskar är så beroende av vädret. Därav det faktum att vi pratar väldigt mycket väder och känslorna styrs mycket av om vädret är bra eller dåligt. Men kom igen och sluta gnäll!! Är det soligt är det för varmt, är det regnigt för kallt, det blåser för mycket eller för lite osv. osv. Vi blir lixom aldrig nöjda.
Jag har varit så otroligt glad för dessa underbart sköna sommardagar som vi haft i maj, har nästan inte trott att det har varit sant. MEN vi fantastiska svenskar hittar även nu saker att gnälla på.
Nu känner vi oss nämligen tvingade till att vara ute, för det är ju skamligt att sitta inne sådana soliga dagar. En vän uttryckte att det var skönt att få åka till jobbet för ha något att skylla på att man är tvungen att vara inne... Ja det är ju så att man bara måste få skratta.

Jag känner själv att jag inte vill vara inne när det är vackert ute. Får tvinga mig till att vara inne ibland någon timma då och då för att hinna städa upp det värsta stöket inne. Annars vill jag bara UT!
Vill du vara inne trots att det är soligt ute, ä det då men sluta gnäll!!


Var ute halv elva i kväll/natt och fotade lite. Det finns ingen annan plats på joden jag vill bo än i mitt vackra Norrland med sina ljusa nätter.


 ..skrapa, skrapa lilla vägg, snart blir du målad och vacker. :D


Slut från mig idag, nu dax och stänga ner innan åskan hinner hit jag kan höra hur mullret närmar sig mer och mer... God natt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar