onsdag 12 juni 2013

Plantera mera


Jag vill passa på att tacka för mina fina presentkort hos Karolina Spiik och Handelsträdgården som jag fick i 30 års present.
Det har varit så oerhört varmt stora delar av maj så jag har verkligen fått tvinga mig själv till att inte springa iväg och köpa uteblommor. Brukar försöka hålla mig till efter att de så kallade järn nätterna har passerat vilka de säger är kring den 9;e 10;e juni.

Vi har haft farmor och farfar på besök i några dagar. Vilket gjorde att jag fick stå och plantera mina blommor helt själv utan barn som annars gärna hänger och sliter i mina ben. Vilken lyx! Det var en ren fröjd att få stå där vid min planteringsbänk och påta på. (Ok jag blev lite less där mot slutet det måste jag faktiskt erkänna.) Att sedan få komma in i mitt hem och äta hemkoke palten gjorde verkligen denna dag oslagbar. Bortskämd är vad jag är :D

På åkern nedanför vårt hus har stora maskiner kört fram och tillbaka i några dagar. Vilken underhållning för en 1 och 3 åring. Att stortraktorn dessutom kör över vår gård är absolut inget minus, spännande.

Kvällssolen lyste så vackert in i vårt vardagsrum i afton och på den fina gubben som min karl täljt. Så stilig!


3 kommentarer:

  1. Blir så glad då jag den sommaridyll du får bo i! Du har verkligen blick för detaljer! Tänk att det finns så mycket fint i Skogshägna, som jag aldrig hade lagt märke till om du inte visat det.
    E f

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna, jag blir ju alldeles rörd av din kommentar :D

      Radera
  2. Här måste lite smicker sparas;

    Madelen Darmark; Vilken tid idyllisk dag:-) vackra kort!!

    Catrin Jonasson; Älskar din blogg! Så sjukt många fina bilder du tagit! Längtar hem... Passar oxå på att gratulera i efterskott - Hurra!

    Fred Jonsson; När du var tonåring önskade du nog föräldrafritt ibland, nu som vuxen och småbarnsförälder förstår jag att du värdesätter de stunder som du får vara barnfri även om de finns i din närhet Petra. Jag avundas din kreativitet och blick för det vackra i det lilla.

    Frida Marksén Wow så många fina och härliga bilder!

    SvaraRadera