tisdag 22 december 2015

Julstress..


 Lite julgodis har jag faktiskt hunnit med att koka under dagarna. Blev riktigt nöjd med knäcken och dessa polkabräck, mmmmm så goda! Gjorde bara en halv sats knäck, vilket var helt lagom. Min kusin hade gjort knäck med krossade polkastössel i, vilket blev så goda. Försökte mig på det själv, men blev avbruten just då jag skulle strössla över det krossade polkagodisarna så knäcken han stelna för mycket så det kunde inte riktigt fastna. Meen det blev gott ändå.


Dock måste jag erkänna att jag har faktiskt grinat idag. Det är såå mycket jag vill hinna göra nu innan julafton. Jag vill ha det städat i varje vrå. Det behöver inte vara perfekt välstädat, men i alla fall städat. MEN jag blir avbruten hela tiden och det dyker ständigt upp saker som stjäl av min tid till det jag egentligen vill göra. Det låter så bra att man ska ska släppa pressen på sig själv och inte stressa, det som hinns, hinns helt enkelt. Lätt att säga, svårt att leva upp till.
Hur går det för dig i julstressen/julfriden? 


 Ja, efter idag finns det i alla fall något litet hörn som är fint. Är så lycklig över denna lilla "fultomte" som är från Robins farmor. Blir sådär fånigt lycklig av den.

2 kommentarer:

  1. Känner så väl igen känslan! Själv gjorde jag ett ryck idag efter att ha läst Sköna hems snabbstädartips. Röj undan i hallen, första intrycket du vet... Fräscha upp lite i toan, handfat, toastol och nya handdukar. Sänk belysningen i huset och tänd mysljus så syns inte dammråttorna. :-)

    SvaraRadera