onsdag 15 mars 2017

Snö-skura trasmattor




Har tänkt flera gånger under vintern att jag skulle ta och snöskura mina trasmattor. I helgen fick jag det gjort. Under cirka fem centimeters lite blötare snö fanns fortfarande kall pudrig snö. Perfekt att skura sina mattor med. Efter snöskurningen hängde jag dem över våra sparkar och piskade bort snön. Den snö som lämnade mattorna var alldeles brun. Minstlillan hjälpte till med mattpiskandet.


Idag är jag och tjejerna lediga. Jag jobbar bara 60 % så det blir en hel del lediga vardagar. Något som jag känner mig så tacksam över att det funkar. 



Att få sitta och äta frukost länge, länge, det gillar jag. Att i all hast slänga i sig något i stressen innan man ska lämna sina ungar på fritids och förskola och sedan ta sig själv till jobbet, det är ju ingen vidare fröjd. Men att vakna och veta att man har en hel ledig dag framför sig, då är frukosttiden en lycka.


Mistlillan stryker tvätt och sköter docka.


Utomhus låter det "dripp, dropp" vart än man lyssnar. Och SÅ härligt ljust det är så pass tidigt om morgnarna och sent om eftermiddagarna. Det är härliga tider vi har nu och framför.

1 kommentar:

  1. Så gediget och utomordentligt hemtrevligt med snöskurade mattor. Hur många husmorspoäng ger sånt tro?

    SvaraRadera