torsdag 9 mars 2017

Underkjol



Jag älskar spets. Många gånger när jag ser reklambilder på vackra klänningar är det oftast spetsen på underklänningen eller underkjolen som jag tycker är som mest vacker. Men jag har varit lite för snål för att köpa en underkjol eller underklänning, den syns ju för rackarn inte så mycket och är dessutom ofta väldigt dyr.
Nu äntligen har jag slagit till. Upptäckte dessutom att många klänningar får ett ännu mer vacker fall när man har en kjol under. Ja, det vet ju förstås alla redan, men jag är lite efter.





Underklänningen har jag köpt second hand och jag tycker den är helt fantastiskt vacker. Underkjolen är från Gudrun Sjöden.

Egentligen vet jag inte om jag passar romantiska klänningar med spets. Jag har ju inte det där långa, tjocka vackra håret och rak vacker hållning, som jag lixom inbillar mig att man måste ha för att bära upp en sådan stil. Så tokigt man kan tänka egentligen. Man måste ju få ha vad man vill och det man själv tycker om.

1 kommentar:

  1. Så fint! Tycker underkjolar är så fint och praktiskt dessutom! Och såklart, det finns ingen rätt eller fel när det kommer till kläder! Alla kan ha allt är mitt motto ☺

    SvaraRadera