torsdag 26 september 2019

Förmiddag


Jag älskar denna tid om året. Nu då man får linda in sig själv i ull och vandra runt och försöka ta in allt det vackra som naturen skapar. Samtidigt vill jag vrida tillbaka tiden och ta om från maj och göra om alla mina favoritmånader igen. Månader som går alldeles för fort och som jag känner väldig separationsångest över.
Denna sommar har för mig varit en av de bästa på många år. Jag har fått tillbaka lusten och har njutit så av att bara få befinna mig i livet runtomkring mig. Tack Gud för det!!







Några blommor i min trädgård är ena riktiga kämpare. Tänk att de kan fortsätta att blomma så vackert trots att frosten nyper tag i dem varje natt.



Malva måste jag komma håg att plantera även nästa år. Vilken fantastisk blomma! Så tålig och vacker. Denna stackare står nu ensam kvar ute, då jag klippt ner de andra och tagit in och satt i en vas i vardagsrummet.



Jag är på något sätt extra kär i rosa blommor. Rosa, blå och orangeröda blommor är en favorit just nu.



Som färgen på denna pelargon. Oj så vacker! Blomman är påväg mot sin vinterförvaring och de grenar som fortfarande blommar har jag satt i en vas på det lilla bordet vid tv;soffan. I soffan där jag på lediga förmiddagar dimper ner mer kaffekoppen i handen efter att barnen gått iväg mot skoltaxin. Har sedan väldigt lätt att fastna här då morgon och förmiddagar inte är min mest effektiva tid på dygnet. 





Förmiddagar är ofta trötta för mig. Önskar att jag kunde vara mer effektiv och inte så trög i starten. Men man är som man är och får hitta sätt som passar bra för en själv.
Hoppas du får en fin dag! Jag ska själv ut och iväg till jobbet för att jobba em och kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar