onsdag 11 september 2019

Magiskt skimmer kring allt i naturen


Efter att hela familjen ätit middag vandrade jag ut med komposthinken och möttes av denna magi. Jag älskar denna tid! Tömde hinken och sprang in efter kameran. Ville så gärna fånga detta vackra i min kameralins. Det är så fantastiskt sagolikt då dimman smälter samman allt, men att samtidigt höstens färger lyser igenom och skapar sådana kontraster. Det blir liksom suddigt och skarpt på samma gång.


På mitt senaste besök hos en favoritloppis, Hajbo Retro, hittade min svägerska denna fina klänning. Jag var alls inte ute efter någon ny klänning och hade redan sett flera ljuvliga retroklänningar som jag "bara" tittat och känt på utan att böjas för frestelsen att köpa. Men då Frida höll upp denna och utbrast "Petra! Har du sett?!", nästan kastade jag mig över den och slängde på mig den. Så skön. Det stod mitt namn på den helt enkelt. Frida hittade förresten några kläder som var helt sjukt snygga och som på ett häftigt sätt såg ut att vara tillverkade just till henne. Får ta och fota henne någon gång så får ni se.

(Är du förresten ute efter vintage och retro, åk hit! Hajbo Retro i Falmarksheden, sök på facebook eller Instagram. Just nu har hon förvisso stängt några veckor, men kommer att ha några öppettider senare i höst. Klänningar, kjolar, skor, jackor, gardiner, tyger, sängkläder. Finns huuur mycket som helst.)


Åkern nedan för vårt hus. En sådan vacker plats.









Det finns ett magiskt skimmer kring allt i naturen denna tid om året.





1 kommentar:

  1. Du är helt otrolig på att fånga skönhet genom kameralinsen. Så vackra bilder

    SvaraRadera