måndag 15 mars 2010

härlig helg!

Vilken härlig helg jag har haft :)

Den började med trevligt besök av moster Kicki och hennes två söner Nils och Allan. Allan är två månader äldre än Elias. Det är häftigt att två månader kan märkas så mycket nu, men att det knappt kommer att synas någonting när de blivit över året gamla. Allan har ju dessutom en store bror, vilket gör mycket.

På fredag kväll for Robin iväg och jobbade och jag och Elias till Petra, Micke och Ylva. Där bjöds det på riktigt smarrig middag som Micke och Ylva stått och kämpat med. Elias fick dock sin vanliga "gamla" gröt, men jag tror nog han tyckte den var lika smarrig som jag tyckte att maten jag åt var. Vid middagen var Elias glad och flörtade allt vad han kunde med oss som satt runt omkring, men efteråt blev han bara gnällig och började lätt gråta för ingenting :/ Petra frågade Ylva om inte hon kunde sjunga en sång för Elias, men då såg hon lite bekymrad ut och sa "..nej men då gråter han bara.."

På lördagen latade vi oss hela förmiddagen och drog sedan och arbetade lite med vårt hus. Det känns härligt att se att det går framåt, nu är i alla fall golvet klart och listerna slipade och målade :)

Vi var bjudna på middag hos familjen Öberg, så efter att vi dammat av oss lite slipdamm brummade vi iväg till Surbruket. MUMS så gott! Mitt emot Elias satt Birgitta och sedan Julia, Frida och Evelina. Elias flörtade som aldrig förr, samtidigt som han satt och klappade pappa på armen som om han sa "se,se så många snygga tjejer!" *haha* han var SÅ söt!

På kvällen var det bön och lovsång på filla, yeah! Elias fick sitta i knät på pappas kompis Jallall (vet inte om hans namn stavas så,men det låter så i alla fall). Jag tänkte först att han kanske skulle bli rädd, men icket sen icke. Han bara satt och log och strök till och med Jallall på kinden.

Söndag var full med renovering. Moster Marita kom och hjälpte till, hur bra som helst. Två extra händer gör att allt går mycket lättare.
Fick ett snabb besök av den aldra bästaste Karin (Larsson) under förmiddagen. Åh tänk vad man saknar vissa personer, vore underbart att få ha alla vänner samlande inom en mils avstånd..högst!

...det var de...inte illa va!?! :D

2 kommentarer:

  1. Ja du Petra! Det är på tok för sällan vi träffas, kanske vi borde dra ihop en måndagskväll..?! För övrigt så borde vi verkligen göra en glassrunda, lite synd att vi inte hann med det i helgen, men eventuellt kan våren/sommaren bjuda på lämpligare väder...:) KRAM!/Karin

    SvaraRadera
  2. Ja det äre minsan! Ja jag missade ju måndagkvällen sist så det vore ju ypperligt trevligt..
    Vi lär ju bo kvar i trakterna ett bra tag framöver så det är bara att höra av sig om du kommer hem någon fler gång så får vi ta en glassrunda. KRAMEN

    SvaraRadera