söndag 7 mars 2010

Utan vatten!!

Upptäckte till mitt fasabrak att det inte kom något vatten ur kranen i morse :( Fick bara ut några droppar så att det precis räckte till att jag kunde skölja bort den härliga morgonandedräkten, sen tog det slut.. Tack och lov är det inget rör som gått sönder i vårat hus, för vi fick höra att det inte kom något vatten hos grannarna heller. Nu får du inte tro att jag är någon ond varelse som önskar ont åt sina grannar, men livet blir så mycket lättare när man vet att andra har det lika jobbigt som en själv.. *haha* Nej det var absolut inte så jag menade..oj hur ska jag förklara mig ur det här då..nej jag tror jag slutar här och går in på nästa ämne..

Vi har nu börjat lägga vårt urfina golv i köket
hemma i Skogshägna. Det blir APSNYGGT! Lorenz och Ida kom till oss på förmiddagen och hjälpte oss att komma i gång. Det är ju rätt så bra att ha med någon som har gjort det några gånger förrut. Elias hjälpte till allt vad han kunde. Ja se, här har vi ju bildbevis. Han är till stoor hjälp måste jag säga :) Det är roligt att äntligen få börja med sådant som syns lite mer. Har den senaste veckan stått och slipat dörrkarmarna och några eländiga taklister och det måste jag säga att det är ju för tragiskt tråkigt. Det tar ju en sån evinnerlig tid. Förvisso är det ju något som behövs för att det ska bli ett bra slutresultat. Men det är ju aldrig någon som kommer till ens hem och utropar; Nej men oh vad fint du har slipat dina taklister! Nej skulle inte tro det. Men det är något som ändå måste göras, så det är bara att bita ihop.. Längtar så in i vassen på att få flytta in må jag säga!


Idag har vi tagit fyra generations kort med min far och han föräldrar. Så nu har vi gjort det på båda sidorna :)
Morfar var inte med när vi tog kortet med min mamma och mormor. Så ja la till ett kort med bara de tre oxå :)

Det är en sådan välsignelse att få ha kvar både sin farmor, farfar, mormor och morfar. Men det kommer att göra mycket ont när de inte längre kommer att finnas kvar på denna jord. Man har som blivit van att de helt enkelt bara ska finns här.

Nu tror jag bestämt att min son har vaknat från sin eftermiddags lur. Ska gå och se om han vill upp ur vaggan. Tack för idag!


2 kommentarer:

  1. Hejhopp!
    Kul att läsa och se er fina, gröna blogg. :)
    Det verkar som om ni är flitiga med att renovera, det ska bli kul att se hur det ser ut när det är klart.

    Jag kan upplysa er om att jag hittade Elias napp inlindad i lakanet när jag skulle tvätta, så om ni vill ha igen den så finns den här. Men nu kanske han redan hunnit få en ny favorit. :) Det var iaf väldigt trevligt att ha er här, det får ni gärna göra om!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Men hej!
    Vad roligt att du har hittat hit :)

    ..aha var det dit den for :P Aja han har nog nappar så det räcker och blir över här hemma så du kan slänga den om du inte vill ha kvar den som souvenir *haha*
    Ja det var tokskojs att äntligt komma och hälsa på er..får ta med mig karln nästa gång..

    Kram!

    SvaraRadera