torsdag 4 mars 2010

AJ!!

I förr går tog jag och Elias med oss mormor Marie och drog iväg till familjecentralen i Robertsfors. Elias var på riktigt bra humör...tur att han inte visste vad som väntade honom.. Det var nämligen dax för två till vaccinations sprutor. Ett i vardera ben. Ajajaj vad det bränner och gör ont i det arma modershjärtat när man ser sin son ligga där och gallskriva över att det gör så ont och inte veta vad det beror på.. urkas!
Tur nog gick det snabt över och han läkaren fick till och med ett litet leende efter denna prövnings tid var över. Dessvärre var inte smärtan över, hela kvällen hade han så ont och skrek bara man rörde vid stället där han blivit stucken. Vilken tur att det finns alvedon! Alvedon supp måste ju vara en av de bästa uppfinningar som finns. Vipps så är medicinen på plats..ok det kanske inte är så väldigt kul att få något uppstoppat i arselet, men obehaget går fort över och medicinen gör snabt sin verkan.

Elias var på riktigt gott humör när vi kommit hem till mormor efter sprutorna (..de var först på kvällen som smärtan i benen kom..) så vi passade på att ta lite "Elias och mormor" bilder;


Visst blev dom fina? :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar