måndag 29 mars 2010

Skruttfamiljen..

Idag är vi en riktig skruttfamilj..

Vi skulle egentligen bege oss till den "stora" staden Skellefteå idag för att hämta våra tapeter till köket som äntligen har kommit och köpa lite ett och annat renoveringsredskap.
Elias har varit förkyld och har fortfarande kvar lite hosta så jag bestämde mig för att vara hemma med honom. Robin hade börjat känna sig lite skruttig under söndagen och när han vaknade på måndagsmorgonen var han ännu skruttigare. Vi pratade då om att endast jag skulle åka till staden, men så blev inte heller fallet. För jag ramlade samman i sängen med enorm smärta i nedre magregionen på grund av sådana däringa tillstånd det kvinnliga könet drabbas av si så där en gång i månaden..

Så det blev helt enkelt en hemma dag. Vilket i och för sig inte var så tokigt, MEN vi skulle så gärna lägga vantara på våra tapeter så det kan bli färdigt snart i det där huset. Tiden börjar ju som aningens rinna iväg så vi börjar känna oss lite smått stressiga.

Jag har börjat slita tapeter i det som ska bli tvättstuga (i miniformat). Åh jag kan säga he ger int nådigt med tapetlager i detta rum. Jag skulle gissa att det är 7,8,18,20 lager..minst! Urkas. Aja..det är så inte svårt att slita bort dem så det ska väl inte ta allt för många år innan jag är klar med den prövningen.

Lars och Robin har börjat sätta upp köket :) Det är lite klurigt för varken väggar, tak eller golv är precis så där raka som man kunde önska. Utan det är lite snett och vint och lutar lite hit åh lite dit. Dessutom är stommarna begagnade, så det blir ett väldigt pusslande och snickrande. Det börjar då mer och mer ta formen av något slags köksliknade inredning i alla fall.

Det händer inte så mycket annat i vårt liv nu för tiden än renovering, ta hand om Elias, renovering, äta sova, ta in ved och åter igen renovering. Men jag är konstigt nog inte less.. Inte än i alla fall. Ska inte skriva för mycket, snart lär jag väl få äta upp allt jag sagt :P



Elias har inte riktigt förstått det här med att gå på gymmet..
Han går ut och går med gymmet :D

2 kommentarer:

  1. Spännande med huset! :D Man förväntar sig inflyttnings-über-fika när det är klart ;)

    SvaraRadera