tisdag 9 augusti 2016

Hitta skatter



Detta underbart goda bär har jag ännu inte plockat så mycket av. Hoppas på att få en eftermiddag i skogen med en, eller flera vänner i veckan och plocka en massa. Vill så väldigt gärna ha frysen full av bär, särskilt blåbär.


Vår fina Gordon.



Min lilla docka plockar smultron. Jag var på en loppis igår med min färgglada svägerska Helena och alla våra ungar. Hittade bland annat denna fina gula klänning till Minstlillan. Så galet söt!
Att ha med sig en hög med ungar på en loppis är kanske inte det som gör en mest avslappnad. Snarare tvärt om. Tänk om någon liten tar och får tag på något dyrt och tappar i golvet.. Men roligt var det ändå. Hoppas på att jag får åka på fler, fast då tror jag att jag tar bara Helena med mig och lämnar barnen hemma med sina pappor. 




Känner mig så glad, för i år har jag faktiskt rätt så mycket hallon på min egen gård. Vilken lycka! Tyvärr inte så mycket att jag kan bjuda in vänner så de också kan plocka. Är rätt så snål om mina hallon *hehe*. Men jag är i alla fall glad över att ha lite egna, så jag slipper stå och dregla över grannens.
För några dagar sedan var jag, min son och min pappa ute och plockade hallon på ett hygge. Vi fick faktiskt ihop en hel del.


En liten titt in i tvättstugan. Blev så glad då jag hittade lampan som hänger i fönstret. Ja den syns kanske inte så bra där.


Nu så. Jag är ingen retrogalning, men denna fina lampa kunde jag inte stå emot. Att man blandar stilar i sitt hem måste man väl få göra? I vårt hem finns nästan ingen röd tråd, eller jo kanske den röda tråden är väl "sånt vi tycker om". Det har myntats ett uttryck bland mina vänner som är "den ser Petrig ut". Så kul! Var inte riktigt medveten om att det finns saker som ser "Petriga ut", men jag blir väldigt glad över att andra tycker det.


Fint det saker som du nästan smälter till en pöl då du ser av lycka? Denna plåtburk gjorde det med mig. Så vacker på många vis. Jaa, jag vet jag har ju redan rätt så många plåtburkar... Det är skönt att jag har en förstående man som låter mig hållas med mitt skrot.


Jag blir bara mer och mer nöjd med mitt vardagsrum. Här öser jag på med så mycket grön jag bara kan. En vägg har vi målat grön och resten vita så att man inte drunknar i allt grönt. Men någon dag ska jag tapetsera de vita i någon mönstrig fin grön tapet. Får se när det blir. Finns ju många andra rum som går före tyvärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar